www.falukozpont.hu

2367 Újhartyán
Fabók Máté
Tel.: +36 29 372 572
+36 30 443 4523
+36 30 676 5343
E-mail küldés
A Gastland csoport tagja
www.gastland.hu
magyar --- deutsch --- english

Menüajánlatok

1.Menü:

- Újházi tyúkhúsleves csigatésztával vagy cérnametélttel
- Bakonyi sertésborda galuskával
- Vegyes sültestál  ( tarja roston, rántott csirkecomb filé, sajttal,
sonkával töltött sertésborda, rántott gomba)
- Vegyes köret ( steak burgonya, rizi-bizi )
- Házi vegyes savanyúság
- Idénysaláta

Éjfélkor:

- Vadas zsemlegombóccal
- Virsli





2.Menü:

- Májgombócleves
- Marhapörkölt sós burgonyával vagy galuskával
- Vegyes sültestál (pulykamell párizsiasan, gödöllői töltött csirkecomb,
fűszeres grill karaj, karfiolrózsák rántva tartármártással)
- Vegyesköret (zöldséges rizs, steak burgonya)
- Házi vegyes savanyúság
- Idénysaláta dresszinggel

Éjfélkor:

- Töltött káposzta
- Virsli





3.Menü:

- Tárkonyos raguleves
- Sertésszelet budapest módra
- Vegyes sültestál (rablóhús, fetasajttal, füstölt tarjával töltött pulykamell,
joghurtban pácolt csirkemell)
- Vegyesköret   (hasábburgonya, rizskonfetti)
- Primőr saláták
- Házi vegyes savanyúság


Éjfélkor:

- Malacsült
- Virsli





4.Menü:

- Tanyasi tyúkhúsleves
- Pulykamell sztroganoff módra
- Vegyes sültestál
(baconba tekert csirkemáj, vasi csirkemell, zsivány batyu)
- Vegyesköret (párolt zöldségek, hagymás törtburgonya)
- Idénysaláta dresszinggel
- Házi vegyes savanyúság

Éjfélkor:

- Sváb sertécsülök párolt káposztával
- Virsli





5.Menü (svédasztalos):

Hideg ételek:


- Sajttekercs fűszeres túrókrémmel
- Hideg formázott füstölt csülök friss tormával
- Angolos hátszín borskéregben sütve
- Csabai töltött karaj

Saláták:

- Hagymás burgonyasaláta
- Tésztasaláta pácolt sonkával
- Majonézes kukoricasaláta, tojással
- Friss saláták dresszingekkel

Meleg ételek:

- Borjúpaprikás kapros-túrós galuskával
- Fokhagymás tűzdelt tarja párolt káposztával, hagymás törtburgonyával
- Bélszíncsíkok sztroganoff módra burgonyakrokettel

Desszertek:

- Koktél rétesek
- Gyümölcskosár





6.Menü:

- Mini rablóhús (bélszín, gomba, sertés-szűz, mangalica szalonna)
- Erőleves szürke-marhából velős lepénnyel, zöldség metélttel
- Csáki rostélyos tojásos nokedlivel
- Fejes-saláta
- Kecskeméti barackpuding

Éjfélkor:

- Őzpörkölt túrófánkkal




7.Menü:

- Makói libamáj pirítóssal
- Fácánleves
- Bazsalikomos vadragu krokettel
- Sült kacsacomb párolt lilakáposztával, hagymás törtburgonyával
- Almás-mandulás rétes vaníliás, fahéjas öntettel

Éjfélkor:

- Egészben sült malac velesült burgonyával




Esküvői ebédajánlat:

1.


- Májgombócleves
- Marhapörkölt sós burgonyával vagy tarhonyával
- Házi vegyes savanyúság

2.

- Tárkonyos raguleves
- Brassói aprópecsenye
- Házi vegyes savanyúság

3.

- Sváb csirkeleves
- Bakonyi sertésborda galuskával

4.

- Hidegtál franciasaláta alapon
- Hideg formázott sertéscsülök friss tormával
- Csabai töltött karaj
- Sonkatekercs
- Tésztasaláta pácolt sonkával
- Péksütemények









 

 


 
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás e-mailben | Szerzői jogok
Copyright © 2008. FALUKÖZPONT. Minden jog fenntartva.
 
Kezdőlap